Teater

BIT Teatergarasjen: Economic theory for dummies - Amund Sjølie Sveen

En forestilling som går sin seiersgang på programmerende scener i Europa akkurat nå - et lynkurs i økonomisk teori for dumskaller

Studio USF
28. og 29. mars kl. 19.00
Kr 220 / 110
Forsalg Billettservice.no

De økonomiske teoriers retorikk er til stede i vår bevissthet og i media, men virkeligheten er mange steg foran. Dessuten er kulturen langt foran naturen i utvikling. Våre følelser og instinkter er utviklet over tusenvis av år, formet i en verden preget av knapphet, farer og behov for kortsiktig tenkning. Virker disse mekanismene imot oss i dag, når vi nå lever i sammenlignbar overflod og trygghet, med et vesentlig behov for langsiktig tenkning? Og hva sier teoriene?

Prosjektet er et lite bidrag til offentlighetens behov for ta makten tilbake i det økonomiske feltet. Vi trenger å forstå terminologien for å kunne bidra politisk. Vi trenger å være i stand til å skille politikk fra naturlover, og samtidig forstå sammenhengen mellom økonomi og økologi. Vi trenger et lynkurs i økonomisk teori for dumskaller.

Musikeren Amund Sjølie Sveen formidler komplekse sammenhenger på en klar, kommunikativ og underholdende måte. Han utnytter multimediakunsten til det ytterste. Ja, selv instrumentene han spiller på er stemt til emnet.

We all know money isn´t everything

We all know we can´t buy happiness

We all know the rich are getting richer and the poor are getting poorer

We all know the earth is about to roll over the cliff

We all know it probably would be good to change a few things around

We all love our new iPhones

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.