Teater

BIT Teatergarasjen: Answering answeringmachines - Talking Timber (No)

Et ferskt og spennende kompani fra Akademi for scenekunst presenterer sin første forestilling: en enkel historie som blir til kaotisk magi

Studio USF
Fredag 14. mars kl. 19.00
Lørdag 15. mars kl. 19.00
Kr 220 / 110
Forsalg Billettservice.no

You will enter a room. That’s how the story may begin. Jill is already there. She is looking at Bob making coffee for Laura and her cousin Jim. It's too complicated; you have to be there. If you don’t come, there’s nothing. We need you. Without you around the breakfast table we cut ourselves and not the bread. If you don’t do what we ask you to, we will disappear. Without you there’s nothing.

Aktørene i Talking Timber har skuespillerutdannelse fra Akademi for Scenekunst i Fredrikstad, og har stablet på bena et ferskt og spennende kompani fra denne skolen. Med utgangspunkt i teater, dans og installasjon skaper de scenerom hvor komedie og tragedie går hånd i hånd. I forestillingen Answering Answering - Machines beveger kompaniet seg mellom ulike genre. Konstante endringer fører til at både utøvere og tilskuere presses inn i en tilstand av fullstendig nærvær.

Forestillingen starter i beste fringeteater-stil. Tre skuespillere, enkle midler. Til og med 70tallskostymer. En container av rask møysommelig spredt på scenen og et skumkammer. Røyk og lyseffekter. En enkel historie utvikler seg til noe annet, hundrevis av historier lagt oppå hverandre til det hele bryter sammen og ender i ren visuell og kaotisk magi.

 Talking Timber på FB

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.