Konsert

BERGEN BIG BAND med JARLE STORLØKKEN

Sundagsmatiné med gitarist, komponist og dirigent Ståle Storløkken

Dører kl. 14.00
Konsertstart kl. 15.00
kr 150 / 50
Forsalg Ticketco.no

Bergen Big Band (BBB) blei skipa i 1991 som ei vidareføring av Bergen Band, og har som målsetjing å vera blant dei beste og viktigaste storbanda, både nasjonalt og internasjonalt. Undervegs har bandet samarbeidd med Diana Krall, Terje Rypdal, Mathias Eick, Sissel Kyrkjebø, The Core og mange fleire. Denne gongen samarbeider dei med gitarist, komponist og dirigent Jarle Storløkken, kjend frå mellom anna Tine Thing Helseth Quartet og Made In Corea.

Kun unummererte plasser
Fri aldersgrense
Kjøpte billetter refunderes ikke
Rabarterte billetter er kun gyldige ved fremvisning av medlemskort eller rabattbevis

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.