Konsert

Bajazz: Thea Hjelmeland og Ellen Andrea Wang

Bli med inn i Thea sitt underfundige lydunivers!

Sardinen USF
Søndag 19. januar kl. 14.00
Dørene åpner kl. 13.00
Kr 50.

Forsalg billetter på Ticketco.no

THEA HJELMELAND vokal, strengeinstrument
ELLEN ANDREA WANG kontrabass
 
Duoen tar utgangspunkt i sitt eige musikalske lydunivers med ulike stemningar, rytmar og klangar. Med musikalsk improvisasjon, publikumsdeltaking og eksperimentell tilnærming til vokal og bass, er det to energiske musikarar med kvar sin eigenart vi får møte på denne konserten. Musikken til Thea vert av mange skildra som blå, akustisk pop, og låtane varierer mykje frå det nære og intime til det større og meir utadvende, alt med utgangspunkt i ei stemme som strekkjer seg frå det djupaste djupe til det aller lysaste.

Bajazz er Bergen Jazzforum sin konsertserie myntet på barn og barnefamilier.
Målgruppen er fra spedbarn til 10 år, og har som intensjon å tilby opplevelser noe utenom den masseeksponerte barneunderholdningen og fremme tidlig rekruttering til musikkfeltet.
Musikerne er profesjonelle og vektlegger en åpen og musikalsk kommunikasjon med barnet, Bajazz er en idealistisk ikke-kommersiell virksomhet drevet av Bergen Jazzforum.
Billettprisene ligger på et konsekvent lavt nivå og koster 50,- for voksne og barn.

Barn under 2 år kommer gratis inn.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.