Konsert

BAJAZZ: Jens Brun & De Hattmakers

Jens Brun digger James Brown, syng på norsk, har ei heilt ny veske og får sjølv eit dovent dovendyr til å dansa

Sardinen USF
Søndag 2. mars
Dørene opner kl. 13.00
Konsertstart kl. 14.00
Kr 50. Forsalg Ticketco.no

MADS BERVEN gitar vokal
KAI TAULE bass, vokal
TORE LJØKELSØY trommer

Jens Brun digger James Brown, syng på norsk, har ei heilt ny veske og får sjølv eit dovent dovendyr til å dansa. På scena finn du Kai Taule, den mest spretne bassisten på Vestlandet, kjend mellom anna frå Chickendales og bandet til Marit Voldsæter. Mads Berven kaldsvettar, og Tore Ljøkelsøy sørger for groove. Saman får dei publikum til å dansa og spretta og kjenna seg bra med sjel og funk, fullstendig ute av syne.

Bajazz er Bergen Jazzforum sin konsertserie myntet på barn og barnefamilier.
Målgruppen er fra spedbarn til 10 år, og har som intensjon å tilby opplevelser noe utenom den masseeksponerte barneunderholdningen og fremme tidlig rekruttering til musikkfeltet.
Musikerne er profesjonelle og vektlegger en åpen og musikalsk kommunikasjon med barnet, Bajazz er en idealistisk ikke-kommersiell virksomhet drevet av Bergen Jazzforum.
Billettprisene ligger på et konsekvelnt lavt nivå og koster 50,- for voksne og barn.

Barn under 2 år kommer gratis inn.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.