Konsert

TOMINE MIKKELINE

Turnéstart på USF for Tomine Mikkeline og bandet hennes. NB: Konsertdato flyttet fra 13. mars til 27. november.

Torsdag 27. november
Dørene åpner kl. 19.30.
Konsertstart kl. 20.00.
Unummererte sitteplasser.
Begrenset antall billetter.
Kr 225. Forsalg Billettservice.no.
Barn under 13 år må komme i følge med voksen.
NB: Konserten var opprinnelig satt til 13. mars. Kjøpte billetter gjelder til ny konsert, men kan også refunderes ved utsalgssted. Refusjonsfrist er 13. mai. Alle henvendelser om billetter må rettes til arrangør Bergen Live, tlf. 55 21 50 60. Se også informasjon på arrangørens nettside.

Tomine er signert til verdens største plateselskap Universal, og ga ut sitt debutalbum "Tomine Mikkeline" våren 2013 i en alder av 15 år. Albumet ble produsert av H.P. Gundersen, som har vært inspirasjonskilde og fødselshjelper for en rekke norske artister, deriblant Sondre Lerche og Julian Berntzen.

Debutalbumet fikk svært gode kritikker, blant annet i VG, som ga albumet terningkast fem med overskriften "En ny Sissel? Kanskje". Tomine Mikkeline har til tross for sin unge alder oppnådd svært mye som sanger.  Hun startet med cellotimer da hun var 6 år,  men valgte å satse mer på sangen da hun var 11 år og startet i talentprogrammet til Bergen Kulturskole. To ganger har hun oppnådd førsteplass i Ungdommens Musikkmesterskap i sang.Tomine vant Bergen kommunes Talentpris for 2013.  Hun har gjort en lang rekke opptredener med orkestre, deriblant Bergen Filharmoniske Orkester.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.