Konsert

ÅGE ALEKSANDERSEN & SAMBANDET

Norges nasjonalrocker nr. 1 - tilbake hos Bergen Live på USF NB: EKSTRAKONSERT 6. SEPTEMBER

Fredag 5. september
Lørdag 6. september
Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00.
Kr 400 / 350 (BT-kort, student)
Kun ståplasser.

Vergeordning for de under 18 år

Denne mannen trenger knapt noen introduksjon. Han er en levende legende, og sammen med bandet sitt har han spilt en drøss utsolgte konserter opp igjennom årene, senest i september 2013 på USF Verftet. Nå kan vi igjen ønske Åge & Sambandet velkommen tilbake til Bergen!
Trønderrockens gudfar siste utgivelse var den kritikerroste platen "Furet, Værbitt" fra 2011. Det går rykter om nytt album i 2014.
Sist han spilte i Bergen med Sambandet var altså høsten 2013, men Åge bidro også sterkt til å gjøre Kurt Nilsens jubileumskonsert på Bergnehus Festning 16. Mai til den velfortjente festen det ble for alle involverte. Da Åge Aleksandersen dro i gang signaturlåten "Levva Livet" sammen med Kurt og bandet eksploderte det formelig på konsertarenaen!

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.