Konsert

VAMP - utsolgt

konserten fredag 6. desember er utsolgt

Forsalg på Billettservice.no
NB: Konsertene i Røkeriet USF vil ha et begrenset antall unummererte sitteplasser til publikum. 
Aldersgrense 18 år.
Begrenset parkeringsmulighet på USF - anbefalt parkering i Klostergarasjen.
Det er to reserverte parkeringsplasser til HC-bil på USF-plassen.

SPESIALTILBUD: KONSERTBILLETT & JULEMIDDAG KR 730 DEN 4. OG 5. DESEMBER
Terminus Gastronomi tilbyr billett og 2 retters julemiddag med pinnekjøtt og multekrem i hyggelige lokaler på USF. Konsertstart kl 19.00. Middag fra kl 17.00. Gode aperitiff muligheter fra kl 16.00. Unummererte sitteplasser. Gå sammen i lag og kos dere med hyggelig helaften på USF med god mat og god musikk.
Booking tlf 992 35 118 – eventusf@grandterminus.no

Det er 20 år siden Vamp ga ut sin første plate og bandet legger ut på jubileumsturné land og strand rundt. Til høsten kommer album nummer 14, kalt "To med alt" som oppsummerer bandets karriere så langt. Bandets aller første hovedvokalist, Jan Ingvar Toft, er med på jubileumsturnéen sammen med dagens besetning Øyvind Staveland, Torbjørn Økland, Carl Ø. Apeland, Paul Hansen, Odin Staveland og Torstein Lofthus.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.