Konsert

SIVERT HØYEM

Det er tre år siden forrige turné med fullt band - nå er det nytt materiale på gang og norske klubbscener er klare for Sivert Høyem igjen

Røkeriet USF
Fredag 28. mars.
Dørene åpner kl. 20.00.
Konserstart kl. 21.00.
Kr 400 / 350. Forsalg Billettservice.no.

Vergeordning for de under 18 år - se info om vergeordning her.

Alle henvendelser om foto- og presseakkreditering skal rettes direkte til arrangør Bergen Live - ikke til USF.

"Jeg gleder meg veldig til å igjen spille for mitt norske publikum", sier Sivert Høyem i en kommentar. Det knyttes store forventninger til det nye materialet fra Sivert Høyem, og vi kan garantere at disse konsertene blir en god blanding av både nye og eldre låter.

Sivert Høyem ble først kjent for et større publikum som frontfigur i bandet Madrugada, der Høyem utgjorde kjernen sammen med Frode Jacobsen og Robert Burås. Madrugada ga ut seks album i perioden 1999 frem til bandet ble oppløst i 2008, etter Burås' død i 2007.

Sivert Høyem kom med sin første soloplate i 2004, «Ladies and Gentlemen of the Opposition». Etter det har han kommet med soloplatene «Exiles» (2006), «Moon Landing» (2009), «Long Slow Distance» (2011) og EP’en «Where Is My Moon?» (2012) 

Konsertdatoer:
27.mars - Stavanger, konserthus
28.mars - Bergen, USF Verftet
29.mars - Trondheim, Studentersamfundet
02.april - Tromsø, Driv
04.april - Oslo, Sentrum Scene

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.