Konsert

MANGER MUSIKKLAG - KONSERT OG PLATELANSERING

Manger Musikklag inviterer til lanseringsfeiringa for den rykande ferske CDen "Mangernetisk"!

Billettsal i døra:
Kr 100 / 70
Billett+CD: kr 200
Skulekorpsmusikantar gratis.
Dørene opnar kl. 19.30.

Manger Musikklag inviterer deg med dette til lanseringsfeiringa for årets julegåve: den rykande ferske CDen "Mangernetisk"! På programmet står konsert med Manger Musikklag med dirigent Martin P. Winter, og feiring og sosialisering ut over kvelden.

Om "Mangernetisk": Plata inneheld underhaldningsmusikken til Martin Phillip Winter, Manger Musikklag sin faste dirigent. Repertoaret er mellom anna kjend frå MML sine konsertar under Siddis Brass dei siste fem åra.
CDen er utgjeven av plateselskapet World of Brass og er den andre plata MML lanserer på dette selskapet i år.

Les meir her: http://www.worldofbrass.com/acatalog/25350.html

Arrangør Manger Musikklag ved Torhild Andvik tlf.  47 82 31 06

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.