Konsert

Haim

Haim-søstrene kommer og varmer bergenserne med sin spesielle sound; en miks av klassiske Fleetwood Mac-takter og grom 90-talls-R&B (Supportband: Soulbeast)

12. februar i Røkeriet USF
UNNGÅ KØ - KOM TIDLIG
Dørene åpner kl. 20.00
Support: Soulbeast kl. 20.30
Haim kl. 21.30
Kr 300. Forsalg billettservice.no
Vergeordning for de under 18 år - kontakt Bergen Live, info her.

Musikkbransjen har vel ikke vært mer begeistret over et søskenband siden The Jackson 5. De tre søstrene i Haim har lenge triumfert på en velfortjent mengde nasjonal og internasjonalt hype. Og de forvalter hypen riktig.

Haim fra Los Angeles har fått spaltemeter på spaltemeter med ros i både norsk og internasjonal musikkmedia, inkludert hyllest for sommerens konsert på Øyafestivalen. Det er en stor glede å ønske de velkommen til Bergen og presentere de for deres fans her vestpå.

Etter de suverene singlene "Forever", "Don't Save Me" og "Falling" slapp de albumet ”Days Are Gone”, og anmelderne sparte verken på ros eller de gode superlativene. VG, Dagbladet og Dagsavisen har allerede trillet femmeren. Sistnevnte berømmer Haim for å leve opp til sin egen hype og mener at ”det er bare deilig når Haim smører litt (vel) tjukt på”.

Vi kan ikke være annet enn hjertens enige og ser enormt frem til deres hinsides meloditeft og gnistrende spilleglede live på USF Verftet onsdag 12. februar. Lydbildet er en miks av klassiske Fleetwood Mac-takter og grom 90-talls-R&B. Med andre ord alt du trenger for å lyse opp en mørk februarkveld.

Alle henvendelser om presse- og fotoakkreditering skal rettes til arrangøren Bergen Live - ikke USF.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.