Film

GRINDHOUSE DOUBLE-BILL FILM: PLANET TERROR

Zombieinvasjon må bekjempes. Go-go-danserinnen Cherry og typen hennes innleder et blodig korstog, godt hjulpet av Cherrys ...eh dødelige high-tech protese

Cinemateket USF
Tirsdag 26. november kl. 21.15
Onsdag 27. november kl. 19.
Kr 80 ordinær
Kr 40 medlemmer
Medlemsskap kr 100
Billettsalg ved inngangen like før visning.

NB: Vises som double bill, sammen med Death Proof samme kveld. To filmer for prisen av én.

No more dead bodies for Daddy tonight
Lege-ekteparet William og Dakota Block arbeider på et sykehus i en liten amerikanske småby. En kveld blir nattevakten litt mer utfordrende enn de setter pris på. I løpet av natten strømmer det på med pasienter som alle har koldbrannliknende sår og tomme uttrykksløse blikk. Det viser seg snart at de står overfor en invasjon av zombier.

Den tidligere go-go-danseren Cherry – som på brutalt vis har fått revet av seg benet – befinner seg også på sykehuset. Sammen med henne er Wray, hennes tidligere kjæreste, som står beskyttende ved hennes side. Men selv om Cherry er midlertidig nede for telling, er den siste dansen er definitivt ikke historie. Mens de infiserte innbyggerne i byen raskt endres til aggresive og livsfarlige zombier, danner Cherry og Wray et forsvarslag. I løpet av natten sirkler de seg sakte men sikkert inn mot kilden til faenskapen, og sammen bestemmer de seg for å prøve å stoppe det hele. Om de skulle mislykkes betyr det millioner av smittede og døde, og at verden slik vi kjenner den blir en planet av terror.

Det blir et blodig korstog. Veldig blodig.

red.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.