Film

FILM: WATERBOYS, Yuichi Osada - Japan

Vill komedie om et lag med unge synkronsvømmere som hyrer en delfintrener.

Onsdag 20. nov. kl. 21.00
Torsdag 21. nov. kl. 19.00
Kr 80 ordinær
Kr 40 medlemmer
Medlemsskap kr 100
Billettsalg ved inngangen like før visning.

Waterboys er en komedie om en gjeng gutter som driver med synkronsvømming. Sakuma, en ung og vakker kvinnelig instruktør, motiverer fem unge skolegutter, som stort sett er håpløse svømmere, til å satse på synkronsvømming. Det ferske laget blir satt på en kraftig prøve når Sakuma blir gravid og slutter i jobben, men ledet an av Suzuki, lagets eneste gode svømmer, hyrer de den sleske delfintreneren Isomura og satser videre.

Den enorme oppmerksomheten denne elleville komedien – og de unge skuespillerne – fikk da den gikk på kino i sin tid medførte at mannlig synkronsvømming plutselig ble svært populært i Japan.

Idéen til filmen er hentet fra en videregående skole for gutter i Saitama-fylket, der skolens svømmeklubb hvert år fra 1980-tallet har fremført synkronsvømming i skolens kulturuke. Filmen ble først vist i små kinohaller i Japan, men endte til slutt opp som en stor nasjonal suksess. Filmen la grunnlaget for en ny boom for japanske filmer i landet.

Japans ambassade i Norge/CiO/red.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.