Konsert

Einar Helgaas med band

Etter lang tid i studio presenterer Einar Helgaas resultatet med ny plate og konsert

Mandag 25. november
kl. 20.00
Billetter kr 240. Forsalg Billettservice.no

Arrangøren skriver:
"Endelig! Etter mange års venting siden debutalbumet ”PULS” kom i 2004, leverer Helgaas det helstøpte, dybtpløyende popalbumet ”Om eg lever” på bergensdialekt! Etter et år i studio med dyktige musikere, kan Helgaas nå presentere en unik plate om et universelt tema: mannsidentitet. Med humor og refleksjon spør Helgaas: Ka e en mann? Sammen med nye sanger om andre tema, og sanger fra tidligere album, lover artisten tidenes festaften fra hans side, både for kvinner og menn!
Musikalsk beveger Helgaas seg mellom lekker visejazz og store pop-epos, og over i rap. Ryktene forteller om et sterkt låtmateriale… Han sløser med godsakene når han presenterer denne 8-manns kraftpakken av et orkester!:
Tangenter: Eivind Waage Austad
Kontrabass: Ole Amund Gjersvik
Trommer: Thomas Gallatin
Bass: Øyvind Torsvik
El.gitar: Bjørnar Sangolt
El.gitar: Frank Myklestad
EH: akustisk gitar
Munnspill: Christian Øvreaas
Rapperne KløverKnekt og Skarre r! This is the nite."

Einar Helgaas Event på FB
Einar Helgaas på Spotify

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.