Konsert

BERGEN UNGDOMSSTORBAND & DAG ARNESEN

Talentfulle musikantar i samspel med den profesjonelle jazzpianisten Dag Arnesen

Sardinen USF
Onsdag 27. november
Dørene opner kl. 20.00.
Konsertstart kl. 21.00.
Kr 100 / gratis for medlem

Bergen Ungdomsstorband (BUS) vart etablert av Bergen Kulturskole i september 2005 og er eit tilbod til spesielt interesserte og talentfulle musikantar i Hordaland mellom 12 og 19 år. Bergensar Dag Arnesen er veteranmusikaren som har funne ein eleksir som heldt musikken han spelar ung og forfriskande. Dei siste åra har han jobba mykje med norske folketonar, urnorske, med framføringar som er både tidlause og vakre - det er ikkje tilfeldig at Arnesens prosjekt har hausta mang ein samanlikning med Jan Johansson sin Jazz På Svenska.

Billetter kjøpes i døra, eller reserveres ved å sende en mail til kontakt@bergenjazzforum.no

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.