Konsert

GIG-akademiet med Mike Westbrook

Matinékonsert med jazzstudentar og profesjonelle musikarar i samspill

Sardinen USF kl. 15.00
Dørene åpner kl. 14.00.
Kr 50. Billettsalg ved inngangen.

Denne sundagen er det Mike Westbrook som skal leia eit storensemble med alle våre lokale jazzstudentar gjennom sin eigen musikk. Mike Westbrook reknast som ein av dei leiande europeiske jazzkomponistane og har fleire gonger gjesta Bergen med sine band. Musikken hans er grenseoverskridande, og blander gjerne tradisjonell jazz med meir ukonvensjonelle og eksperimentelle musikkuttrykk. Ei spanande uke for studentane vert krona med ein spanande konsert for oss alle.

To sundagar i semesteret arrangerer Bergen Jazzforum og Vestnorsk Jazzsenter matinèkonsert i Sardinen USF. Prosjektet er eit samarbeid med Jazzlina ved Griegakademiet og søkjer fremje utvikling, læring og inspirasjon hjå jazzens unge utøvarar.

Mike Westbrook på youtube.com.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.