Konsert

EFTERKLANG + support Maria Skranes

Perfect Sounds Forever presenterer de danske popfavorittene i Røkeriet USF

Fredag 7. februar 2014
Dørene åpner 20.00 // konsertstart 21:00
Support Maria Skranes
Kr 285, forsalg TicketCo og Apollon i Nygårdsgaten

Kritikerfavorittene i Efterklang kommer tilbake til byen, og besøker fredag 7.februar 2014 USF Verftet!
Etter ha sluppet nok et fantasitsk album i fjorårets Piramida, viser danskene at de tilhører den øverste eliten av pop og kommer denne gangen tilbake for å utføre en klubbkonsert!

Den danske trioen Efterklang har gitt ut et knippe meget sterke utgivelser de siste ti åra.
Bandet fra København gir nå ut skivene sine på legendariske 4AD. De beveger seg mellom musikalske stilarter som indie, elektronika, drømmepop og post-rock. Deres foreløpig siste album Piramida (2012) har, som utgivelsene før, fått svært gode anmeldelser internasjonalt.
Albumet har hentet inspirasjon fra et tidligere russisk gruvesamfunn på Svalbard. Dette har bidratt til et nordisk og særegent sound. De har framført med materialet herfra i storformat, sammen med orkester. Dette gjorde de blant annet i Sydnes operahus og i Grieghallen sammen med KORK under Festspillene i Bergen..
 Fredag 7.februar kommer de tilbake på egenhånd, for å spille storkonsert i Røkeriet på USF, det bør du ikke gå glipp av!

Om Piramida skreiv Drowned In Sound.com: – Piramida is undoubtedly the band’s most immediate work to date and it might be strange to be writing it, but nearly each and every track would work standing on its own. Strong though those individual parts are, they are mere dots compared to Piramida as a whole. Gaffa mente at: -Efterklang har beveget seg mer inn på en sti med tidvis minimal orkesterpop, og uttrykket har blitt så lekkert og kaldt at dette albumet burde være på plass i samtlige suvenirbutikker i Skandinavia.

http://www.youtube.com/watch?v=i6XX8bU-wfQ


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.