Film

BIFF: Nasjonalt dokumentarseminar 2

Inspiration - Women on filmmaking, med regissørene Rachel Boynton, Mertha Shane, Lana Wilson, Eva Orner og Astrid Schau-Larsen, filmvisninger

Lørdag 26. oktober fra kl. kl. 09.15.
Cinemateket USF
Påmelding her: http://www.biff.no/paamelding/
Kr 500 med festivalakkreditering og kr 650 uten. Inkluderer kaffe og lunsj fredag og lørdag.

I anledning stemmerettsjubileet møter vi noen av verdens fremste kvinnelige dokumentarister til samtale og diskusjon. De bruker sine nyeste produksjoner som case, og snakker hvordan de arbeider for å nå ut med sine viktige og ofte kontroversielle kampsaker gjennom sitt medium - dokumentarfilmen.

09.15 - Visning av BIG MEN (Rachel Boynton, USA, 2013)
11.00 - Samtale med filmskaperne: Martha Shane og Lana Wilson, regissørene av AFTER TILLER (USA, 2012) // Rachel Boynton, regissør av BIG MEN (USA, 2013) // Eva Orner, regissør av THE NETWORK (USA, 2012) // Astrid Schau-Larsen, regissør av DEN GODE NABOEN (Norge, 2013)
13.30 - Visning av THE NETWORK (Eva Orner, USA, 2013)
15.20 – Visning av AFTER TILLER (Martha Shane & Lana Wilson, USA, 2013)
17.20 – Visning av DEN GODE NABOEN (Astrid Schau-Larsen, Norge, 2013)  – introduksjon ved Astrid Schau-Larsen.
Seminaret, som går over tre dager koster 500,- festivalakkreditering og 650,- uten. Påmeldingsavgiften inkluderer kaffe og lunsj fredag og lørdag.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.