Artists in Residence - Open studio

Gjestekunstnerne Nina Barnett og Robyn Nesbitt inviterer til åpent studio

Torsdag 24. oktober kl. 12 - 18.
Artist in Residence studio 1, 3. etasje på USF
Bruk gjerne inngang E, døren under klokken

Nina og Robyn er fra Sør-Afrika og har vært i Bergen siden begynnelsen av september. De ønsker å invitere til noen uformelle timer i gjestestudio 1 på USF der de vil by på litt info om hva de har gjort under oppholdet hittil. Alle er velkomne til å stikke innom.

Se også nettsiden deres: www.coexistent.net


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.