Konsert

Pat Metheny Unity Group

Gitarlegenden Metheny, nå med ny kvartett

Onsdag 7. mai, Røkeriet USF
Dørene åpner kl. 20.00.
Konsertstart kl. 21.00.
Kr 380 ordinær // 350 BT-kort // 320 medlemspris
Forsalg Ticketco.no

Det er ti år sidan sist - endeleg er mannen booket til Bergen Jazzforums vårprogram.

Det einaste føreseielege med Pat Metheny er den skyhøge kvaliteten på alt han vel å befatta seg med. Etter å ha leikt seg med mekanisk orkester på Orchestrion og vunne Grammy for baritongitarspelet sitt på What’s it all about, er gitarlegenda på vegen att - med ny kvartett:

PAT METHENY gitar // CHRIS POTTER saksofon / BEN WILLIAMS bass // ANTONIO SANCHEZ trommer // GUILIO CARMASSI tangentar/perkusjon   
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.