Teater

METEOR: Sto Union

STO Union er en kanadisk gruppering rundt kunstneren Nadia Ross. Intimacy with a Thousand Things handler om kriser og det presserende ønsket om forandring i vanskelige tider.

Vises 25. oktober // 26. oktober kl. 21.00 begge dager
Studio USF
Kr 220/110
Forsalg Billettservice.no

STO Union er en kanadisk gruppering rundt kunstneren Nadia Ross. Hun gjestet METEOR i 2009 med George Acheson, en tåredryppende historie om gutten som opponerte mot sin militære far da han nektet å klippe seg og ble hippie, pønker og senere frisør. Intimacy with a Thousand Things handler om kriser og det presserende ønsket om forandring i vanskelige tider.

Stykket er løselig basert på en dramatisk uke i Nadia Ross´ eget liv, og viser hvordan personlige kriser ofte sammenfaller med sosiale opptøyer. I en periode på syv dager døde hennes venn og kollega Tracy Wright. Wrights begravelse falt sammen med G20-toppmøtet i Toronto. Samtidig rammet et jordskjelv Ross´ hjemby og hensatte alle innbyggerne til en krisetilstand, og kulminerte i at en viktig forestilling ble avlyst. Intimacy with a Thousand Things er også en dose utopi som ikke gir opp håpet om at personlige og sosiale kriser kan utløse dannelsen av nye samfunn.

Intimacy with a Thousand Things ble opprinnelig skapt i samarbeid med The Wakefield Art Collective, en løs gruppering av kunstnere i den lille landsbyen Wakefield, Canada. Sammen med STO Union utvikler de prosjekter som vil fortsette andre steder.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.