Konsert

John Olav Nilsen & Gjengen EXTRA

Grunnet stor etterspørsel blir det en ekstra konsert.

Fra John Olav Nilsen & Gjengens facebookside:

Slik at det er sagt, dette er alt jeg har å si:

"Vi er endelig kommet til veikrysset og "den lange veien hjem" er uungåelig. Men fortvil ikke enda, kjære gjengangere. For før vi går fra scenen og tilbake til gaten. Vil vi gå en siste kamp, danse de siste steg og slenge det aller siste kysset. "

Snakkes.

J.
------------------------------------------------------

Ekstrakonsert lørdag 09. november
Røkeriet USF kl. 21.00
Billetter i forsalg Billettservice.no
18 års aldersgrense

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.