Teater

Impure Company/Hooman Sharifi: On the way to order

On the way to order er et åpent prosjekt med fem dansere og to musikere som tar for seg forskjellige temaer hver kveld, og som i Bergen for første gang åpner sin dør for publikum i et rom der kunstnerne vil gå løs på tema som sorg, kollektivitet, kjærlighet, selvoppofrelse og ritualer...

... og som i likhet med denne teksten allerede har bestemt seg for å prøve å unngå å bruke punktum, men heller stykke opp med komma, som for å gi en liten pustepause mellom musikerne som spiller perkusjon og et persisk strengeinstrument som heter tanbur, mellom dansere som stabler stein, som kaster seg på hverandre, drar i hverandre, som alle kommer til å fordype seg i og snakke om Platons dialog Symposion, eller Drikkegildet som den også kalles, en av verdenslitteraturens mest fantastiske tekstkomposisjoner, der kjærligheten forsøksvis blir festet til begreper gjennom syv forskjellige lovtaler til Eros, satt til en lang og fuktig natt mellom menn et sted i oldtidens Hellas, hvor også sorg vil finne sin plass i et persisk ritual kjent som Ashura, der grupper av mennesker kommer sammen og går gjennom et kollektivt sorgritual.

Vises 15 / 16 / 17 november kl. 19.00
Studio USF
Kr 220/110
Forsalg på Billettservice.no

Koreografi, regi og lys: Hooman Sharifi. Av og med: Rikke Baewert, Matthew William Smith, Hooman Sharifi, Loan Ha og Ida Gudbrandsen. Kunstnerisk koordinator: Valerie Lanciaux. En impure company produksjon. impure company er støttet av: Norsk kulturråd og Utenriksdepartementet.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.