Konsert

Bo Kaspers Orkester

Det er tre år siden sist de var i Bergen, og nå er det mange som gleder seg til gjenhør med ett av Nordens mest folkekjære band! (NB: Konserten var opprinnelig satt til 29. november. Kjøpte billetter gjelder til ny dato).

Torsdag 12. desember NB: KONSERTEN VAR OPPRINNELIG SATT TL 29. NOVEMBER.
Kjøpte billetter gjelder også til ny dato, eller de kan refunderes på utsalgsstedet før 10. desember.
Mer informasjon om refusjonsregler på http://bergenlive.no/informasjon
Har du spørsmål om dette, send e-post til post@bergenlive.no

Dørene åpner kl. 20.00.
Konsertstart kl. 21.00.
Billetter kr 400 / 350
Forsalg Billettservice.no

Det blir "fredag i sängen" i perfekte omgivelser i hovedsalen på USF Verftet når ett av Nordens mest populære liveband gjester Bergen for første gang på tre år.

Bo Kaspers Orkester – ledet av låtskriver og vokalist Bo Kasper Sundström – regnes for å være et av Nordens beste og mest fengende liveband. Musikken deres kan gjerne beskrives som en sofistikert blandning av pop, rock, jazz og latinamerikanske rytmer. Siden starten i 1991 har de rukket å selge over 1,5 millioner plater og etablert seg som et av Nordens mest folkekjære bandbesetninger. 

I fjor var bandets tiende album ("Du borde tycka om mig") å finne i butikkhyllene og stilen er fortsatt svingende, slentrende, bekymringsløs og lett rufsete.

Bo Kaspers Orkester består av Bo Kasper Sundström - vokal/gitar, Michael Malmgren - bass, Mats Schubert - tangenter/gitar, Fredrik Dahl - trommer.

Arrangør er Bergen Live.

Arrangøren tilbyr vergeordning for publikum under 18 år. Se her for mer info om vergeordningen. 

Alle henvendelser om presse- og fotoakkreditering skal rettes til arrangøren Bergen Live.

Se også arrangørens nettside for mer informasjon:www.bergenlive.no

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.