Teater

BIT Teatergarasjen: Mette Ingvartsens Speculations

NB: Forestillingen/foredraget vises på USF istedenfor på Studio Bergen som opprinnelig annonsert.

Studio USF kl. 19.00.
Forelesning.
Kr 50.

Fantasi, spekulasjon og beskrivelse er tre forskjellig ladde måter å henvende seg til noen på. I denne presentasjonen brukes disse begrepene aktivt til å utvikle ideer foran publikum.

Speculations kan i så måte kalles en diskursiv praksis-performance; tilskueren deltar ikke direkte i forestillingen, men spiller likevel en aktiv rolle i møtet. Ideer rundt kunstig natur, katastrofeaktige konstruksjoner og objekters autonomi framstilles gjennom ord, gester og bevegelse. Tale og fysiske handlinger gis samme verdi samtidig som de benyttes til å virkeliggjøre en virtuell forestilling i tilskuerens hode. Speculations er en fin introduksjon til mange av tankene bak The Artificial Nature Project - kunsten å gjøre mest mulig ut av objekter, fordelen med samspill mellom forskjellige uttrykksformer – i tillegg til å være en opplevelse i seg selv.
Av og med: Mette Ingvartsen

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.