Dans

Barnas kulturhelg på USF: Dans!

Denne helgen har mange av byens kulturinstitusjoner åpent hus for alle barn som vil komme og prøve en aktivitet, eller bare se. Bergen Dansesenter inviterer til gratis danseklasser.

Bergen Dansesenter holder til med dansesaler i tredje og fjerde etasje på USF. Bruk inngangen direkte inn i tredje etasje, gjennom døren under klokken oppe i gaten. Lørdag og søndag fra kl. 12 til 14 blir det åpent hus:

12-12.45 Danselek: 4-6 år. Sal 2. Stephanie Mowinckel. 

12.15-13 Klassisk ballett: Fra 7 år. Sal 1. Elizabeth Guino-o

13-13.45 Danselek, Foreldre og barn: 2-3 år. Sal 2. Liv Basberg. 

13.15-14 Hip hop fra 7 år. Sal 1. Stephanie Mowinckel.

Se Bergen Dansesenters nettside

Barnas kulturhelg er et samarbeid mellom Barnas kulturhus, Bergens Tidende, Bergen Kino, Bergen Dansesenter, Museum Vest, Hordaland Teater, Kode, Bergen kjøtt, Barnas katedral Universitetsmuseet i Bergen, Dukkenikkerne og Bergen Assembly.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.