Konsert

Trondheim Jazzorkester med Marius Neset

Saksofonfenomen frå Os med eitt av landets beste jazzensembler i ryggen
Billetter kr. 220 / 160 (medlemmer)
Dørene åpner kl. 20.00
Konserstart kl. 21.00
Forsalg Billettservice

Saksofonfenomenet Marius Neset frå Os markerer seg meir og meir, både i Jazzkamikaze og som soloartist der platene har fått internasjonal anerkjenning og kritikk.

På Moldejazz 2012 presenterte Marius sitt nye verk for Trondheim Jazzorkester, og konserten vart ein stor suksess. Dagsavisen sin meldar Roald Helgheim trakk konserten fram som eit av høydepunkta i festivalen si historie.

Trondheim Jazzorkester er eit av Noregs viktigaste jazzensembler. Gjennom samarbeid med profilar som Chick Corea, Joshua Redman, Erlend Skomsvoll, Eirik Hegdal, Motorpsycho og Stian Westerhus har dei opparbeida ei evne til å håndtera kva sjanger som helst.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.