Konsert

Torun Eriksen

Nytt album, nytt band, samme vedunderlege vokal.
Billetter kr 180/120 (medlem)
Forsalg Billettservice.no
Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00

Torun Eriksen hadde allereie skrive musikk lenge då Bugge Wesseltoft på slump kom over ein demo, noko som medførte fire plater på Jazzland.

Denne vokalisten byr på blandinga av bunnsolid handverk og ein identitet som gjer ho til ei av dei lettast gjenkjennelege røystene i landet. Med ny plate og nytt band utforskar Torun Eriksen den moderne songskatten med låtmateriale frå mellom anna Tom Waits, Pink Floyd, Paul Simon og Prince, samstundes som ho deler sine eigne knallsterke låtar.    

TORUN ERIKSEN vokal // DAVID WALLUMRØD tangentar // AUDUN ERLIEN bass // ANDREAS BYE trommer
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.