Konsert

Tim Berne Snakeoil

Eksplosiv kammerjazz frå avant-newyorkeren Tim Berne

Billetter kr 220/160 (medlem)
Forsalg Billettservice.no
Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00

I skjeringspunktet mellom kammermusikk og pønkjazz har Tim Berne gjort ein dristig debut på legendariske ECM. Som saksofonist og komponist har han lenge vore eit samlingspunkt for avant-scena i New York, og han har jobba tett med Bill Frisell, John Zorn, David Torn og Marc Ducret, forutan å vera rekna av Time Out New York som mellom «Top 10 Essential NYC Jazz Icons.» Musikken er variert; frå stramme komposisjonar til spontanimprovisasjon, frå meditative strekk til rytmisk filleristing av instrumenta. 

TIM BERNE altsaksofon // OSCAR NORIEGA klarinettar // MATT MITCHELL piano // CHES SMITH trommer
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.