Konsert

Steinar Raknes Quartet

Vakre jazztonar frå vår norske Mingus

Billetter kr 180/120 (medlem)
Forsalg Billettservice.no
Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00

Steinar har gjesta oss mange gonger, både som eksplosiv bassist med The Core og Urban Connection, som bluescrooner åleine med bassen og som tolkar av jazz og joik med Skáidi.
Med kvartetten sin har han forførd oss med argentinsk tango og ballader. Bandet har eit særeigent utrykk bygd rundt Raknes sine komposisjonar og Inderberg sin unike baryton-sound. Dette er vakker og stemningsfull musikk frå eit svært samspelt band, som leikar med repertoaret og kvarandre.

STEINAR RAKNES bass // ERLEND SLETTEVOLL piano J// OHN PÅL INDREBERG saksofon // HÅKON MJÅSET JOHANSEN trommer

www.steinarraknes.com
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.