Konsert

Stacey Kent

Ein av Blue Note sine mest populære artistar og prisvinnande jazzvokalist

Billetter kr 220/160 (medlem)
Forsalg Billettservice.no
Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00

Varm tone, lågmælt men intenst. Stacey Kent bruker diskrete verkemiddel for å få deg til å sitja ytterst på stolkanten, men ho klarar det.

Som ein av dei store jazzoppdagingane på 2000-talet er ho mellom dei mest populære artistane på Blue Note,  er nominert til Grammypris, og har vunne BBC Jazz Awards som beste vokalist.  - Stacey Kent is a revelation. There is nobody singing today who can compare with her. She has the style of the greats, like Billie Holiday and Ella Fitzgerald. And she sings the words like Nat Cole – clean, clear and almost conversational with perfect phrasing. And that’s as good as it gets. (Jay Livingstone).    


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.