Konsert

Spacemonkey

Morten Qvenild og Gard Larsen improviserer åpen techno, fri jazz og dansemusikk

Dørene åpner kl 20:00
Konsertstart kl. 21.00
Gratis adgang

Improvisasjon, dansemusikk og elektronikk i spennet mellom fri jazz og open techno. To svært travle og svært kjente fjes i norsk jazzliv har funne rom til å laga ein plattform for deira felles interesse for improvisasjonsmusikk. Morten Qvenild er kjend frå In The Country, The National Bank, Solveig Slettahjell Slow Motion Orchestra og Susanna and The Magical Orchestra, medan Gard Nilssen har sete i PUMA, Bushman´s Revenge, Zanussi 5 samt i bandet til Susanne Sundfør.

MORTEN QVENILD tangentar, elektronikk // GARD NILSSEN elektronikk

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.