Konsert

Richard Bona

Bassisten, songaren og multiinstrumentalisten som gir oss verdsmusikk med hjarte og hjerne

Billetter kr 260/200 (medlem)
Forsalg Billettservice.no
Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00

Richard Bona er født i Vest-Afrika, starta karrieren som kyrkjesongar då han var fem og opptrådde med heimelagd gitar som elleveåring.

Bona har i seinare år spelt saman med både Pat Metheny, Joe Zawinul, Bobby McFerrin og Mike Stern, og er kjend for sin særeigne og vakre tone. Sterkt inspirert av sin bakgrunn frå Kamerun inneheldt musikken både afrikanske grooves og fløyelsmjuk song kombinert med karibiske rytmar og jazz. «

"Imagine an artist with Jaco Pastorious's virtuosity, George Benson's vocal fluidity, Joao Gilberto's sense of song and harmony, all mixed up with African culture. Ladies and gentlemen, we bring you Richard Bona!” (Los Angeles Times).    

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.