Teater

Meteor: Show & Tell

De mest ikke-spektakulære, spektakulære forestillingene på hele Meteorfestivalen. Tre kvelder med koreograf og danser Jonathan Burrows og komponist Matteo Fargion for ren inspirasjon og beundring.

Vises mandag 21. oktober kl. 19.30 i Røkeriet USF.
Forsalg Billettservice.no

En unik anledning til å oppleve gleden og perfeksjonen i performance arbeid. Intelligens og stålkontroll er legemliggjort i disse to herrene. 

Show And Tell er en ny forestilling som utforsker de gjemte påvirkningene som har ført til et voksende korpus av performative samarbeid over mange år, spesielt deres nylige duetter. Ved å avdekke den viktige rollen etterlikning spiller i den kreative prosessen, komponerer Burrows og Fargion her en presentasjon av bilder og lyder, av hva som tas inn og forandres, begraves og avdekkes, engasjerer og passer i skapelsen av performancearbeid. Forestillingen avsluttes med et 5 minutters stykke for piano og to stemmer, som bruker den assosiative makt som ligger i å fortelle musikkens historie basert på namedropping, en utfordring og overrumpling av vår kulturelle kapital.

Cheap Lecture/Cow Piece ble vist lørdag 19. oktober.

Counting to one/One Flute note ble vist søndag 20. oktober.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.