Teater

Meteor: Counting to one hundred / One Flute Note

De mest ikke-spektakulære, spektakulære forestillingene på hele Meteorfestivalen. Tre kvelder med koreograf og danser Jonathan Burrows og komponist Matteo Fargion for ren inspirasjon og beundring.

Vises søndag 20. oktober kl. 21.00 i Røkeriet USF. NB: Åpen samtale med kunstnerne etter forestillignen.
Bllletter kr. 220 / 110.
Forsalg Billettservice.no

En unik anledning til å oppleve gleden og perfeksjonen i performance arbeid. Intelligens og stålkontroll er legemliggjort i disse to herrene. 

Counting to One Hundred/One Flute Note er andre kveld med Borrows & Fargion. Stykket er basert på to dialoger med strukturen i John Cages Lecture on Nothing. De består av enkle, udramatiske elementer, som både betviler og hyller den tenkemåten som har preget det meste av dans og performance de siste 30 år. Det er gjort med en bedragersk virtuositet som får publikum til selv å tenke, et gestisk panorama av pur glede.

Cheap Lecture/Cow Piece ble vist lørdag 19. oktober.
Show and tell vises mandag 21. oktober

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.