Teater

Meteor: Cheap Lecture / Cow Piece

De mest ikke-spektakulære, spektakulære forestillingene på hele Meteorfestivalen. Tre kvelder med koreograf og danser Jonathan Burrows og komponist Matteo Fargion for ren inspirasjon og beundring.

Vises lørdag 19. oktober kl. 21.00 i Røkeriet USF
Bllletter kr. 220 / 110.
Forsalg Billettservice.no

Performaceduoen Burrows & Fargion gir oss tre forestillinger over tre kvelder. En unik anledning til å oppleve gleden og perfeksjonen i performancearbeid. Intelligens og stålkontroll er legemliggjort i disse to herrene. 

Cheap Lecture er en rytmisk resitert performance gjort til musikk, en tirade om tomme hender, publikum, tid, gjentakelse og dans og andre ting, en forestilling som danser i bevisstheten. The Cow Piece gjentar denne strukturen, og spiller med tekst, bevegelse og lyd, men også med objekter - en meditasjon over dans, musikk og dødelighet.

 

Søndag 20. oktober vises " Counting to one hundred/One Flute Note
Mandag 21. oktober vises "Show and tell"


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.