Konsert

IPA

Halve Atomic vs. halve Motif

Gratis adgang.
Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00

Tungt inspirert av Don Cherry baserer musikken seg på sterke melodiar komponert av bandmedlemane, spelt med ei open tilnærming, enorm energi og eit glitrande samspel mellom fire fantastiske musikarar. Dei fire har markert seg som til dels høglåtne røyster i den skandinaviske jazzen dei siste åra, og har samarbeida med såpass ulike musikarar som Ken Vandermark, Evan Parker, Pat Metheny og Chick Corea, så vel som eigne prosjekt.

ATLE NYMO saksofon, klarinett, // MAGNUS BROO trompet // INGEBRIGT HÅKER FLATEN bass // HÅKON MJÅSET JOHANSEN trommer

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.