Konsert

Eliane Elias

Brasiliansk bossa-tungvektar med amerikansk stjernekomp: Marc Johnson og Mauricio Zottarelli

Billetter kr 285/220 (medlem)
Forsalg Billettservice.no
Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00

Elias er ein av dei mest særprega pianistane som har kome fram på den internasjonale jazzscena dei siste tiåra.
I si longe platekarriere har ho levert viktige bidrag til den instrumentale bossatriotradisjonen, ikkje minst med den ytterst smakfulle plata "Eliane Elias plays Jobim".

I seinare tid har ho markert seg stadig sterkare som vokalist i god bossa nova-tradisjon, der ho syng både på portugisisk og engelsk alt etter kva situasjonen krev.Konserten er eit samarbeid med BIMF, Bergen Internasjonale Musikkfestival.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.