Konsert

EKKO: Pantha du Prince & the Bell Laboratory

Norsk-tysk samarbeid om perkusjon, elektronika og klokkespill = Ekkofestivalens mest unike prosjekt.

Billetter i forsalg på Ticketco.no

To billettyper:
- Pantha du Prince & the Bell laboratory på Røkeriet USF fredag 25.oktober: kr 250.
-Dagspass Østre & USF fredag 25.oktober: Kr 330.


18 års aldersgrense. Ekkofestivalen har egen vergeordning og tilpasset adkomst for bevegelseshemmede i begrenset antall. For å avtale kjøp av ledsagerbilletter for bevegelseshemmede (50% rabatt) og avtale om vergeordning ta kontakt på billett@ekko.no

Konstellasjonen Pantha du Prince & the Bell Laboratory består av elektronikaartist Hendrik Weber, komponist Lars Petter Hagen, klokkenist Vegar Sandholt, på perkusjon Heming Valebjørg, Martin Horntveth, Erland Dahlen, og Håkon Stene.
Albumet "Elements of Light" ble utgitt i januar i år, og fikk god mottakelse. På scenen får nok prosjektet en ekstra dimensjon, visuelt og lydmessig. Tilsammen tre tonn klokker skal fraktes til Bergen og monteres i Røkeriet på USF. Dette er Ekkofestivalens største produksjon i år, og festivalens eget hus - Østre - blir for lite. 

Etter konserten på USF fortsetter festivalprogrammet på Østre inne i sentrum. Se hele programmet til Ekko på www.ekko.no

Les mer om Pantha du Prince & the Bell Laboratory på Ekko/Østre sine nettsider her.

Les artikkel i BT her.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.