Konsert

Den Elleville festen V

Mikal Telle med femte utgaven av Den Elleville Festen: Lemaitre, Blood Command, Kakkmaddafakka, m.fl

Det er lenge siden forrige Elleville Fest, men nå lager Telle igjen en festivalkveld som samler både up-and-coming og etablerte artister. 

2 bad DJs // Al Tariq // Admin Kenan // Annie // Bjørn Torske // Club Crocodillo // Definition of ill // Drippin // Frk. Blytt // Iben Elster // Jo Hillier // Kahuun // Nabovarsel // Novelty Sounds // Thomas Urv

Baertur // Caviare Days // Chris Holm // Deathcrush // The Early Days // Girl Army // Hawkon // Kommode // Main The Machetes // Skatebård // Put Your Hands up for Neo-Tokyo // Stockhaus // Yoguttene // Ungdomskulen // Verdensrommet // Verses // Pandreas // Vilde Tuv 

BLOOD COMMAND // KAKKMADDAFAKKA // LEMAITRE

Alle scenene på USF tas i bruk når musikkfesten skal skje. 1500 billetter i forsalg på www.billettservice.no. Det er veldig lurt å kjøpe billett tidlig.

Arrangør: Mikal Telle.

Den Elleville Festen V sin facebookside

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.