Konsert

Chris Potter

Varmt og virtuost med saksofonist i særklasse

Billetter kr 240/180 (medlem)
Forsalg Billettservice.no
Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00

Som ein solist i verdsklasse og formidabel bandleiar i post-boptradisjonen, har saksofonisten Chris Potter etablert seg mellom dei fremste saksofonistane i sin generasjon. Knapt førti år har han fjorten soloplater ute, og deltek på over hundre innspelingar, mellom anna med Dave Holland, Herbie Hancock og Pat Metheny. Teknikk og tone er formidabel, men skuggar ikkje for dei gode melodiane og eit nært telepatisk samspel med bandet sitt.

CHRIS POTTER saksofon // ADAM ROGERS gitar // CRAIG TABORN Fender Rhodes // NATE SMITH trommer

www.chrispottermusic.com


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.