Konsert

Casa Murilo & Chirkutt: NB Flyttet til HULEN

Norsk indiepop møter folk-rock fra Bangladesh

KONSERTEN ER FLYTTET TIL HULEN

De siste par årene har Casa Murilo klatret målrettet oppover i den tette norske indiejungelen, og de har allerede klart å etablere seg som et av de mest aktuelle bandene innen sin sjanger. Casa Murilo har bygd opp et stort lojalt og engasjert publikum, noe de har bevist på By:Larm, Øyafestivalen, Parkenfestivalen og Vinjerock for å nevne noen utvalgte konserter.

Høsten 2012 besøkte Casa Murilo Bangladesh i regi av Rikskonsertene. Der ble de kjent med folk-­fusion bandet Chirkutt, og det ble umiddelbar musikalsk kjemi mellom de to bandene. Til høsten er det Chirkutt sin tur til å besøke Casa Murilo i Norge.

Med kraftfulle tekster, energiske og unike komposisjoner, variert bruk av østlige og vestlige instrumenter og skalaer, elementer av fusion og folkemusikk har Chirkutt fascinert publikum fra hele Asia. Bandets grunnlegger og vokalist, Sumi, er sterk: Det er ikke ofte man ser sarikledde asiatiske kvinner headbange på en scene!

Chirkutt har også flere andre sterke personligheter og instrumentalister. Møtet mellom Casa og Chirkutt kommer til å bli et fyrverkeri av en konsert, av høy musikalsk kvalitet og med overraskende vendinger der de ulike kulturene møtes. I tillegg til flere nye låter, vil publikum få høre mange av Casa Murilos hits i nye versjoner. 

Norgesturnéen 
legges opp av Liquid Chili Booking & Management, i samarbeid med Rikskonsertenes Internasjonale avdeling. 

Casa Murilo på Facebook

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.