Konsert

Bugge Wesseltoft: It's snowing on my piano

Våre vakraste julesongar med Bugge ved flygelet - nå kan det bli jul. UTSOLGT

KONSERTEN KL: 21.00 ER UTSOLGT
Ekstrakonsert settes opp kl. 18.30
Billetter kr 260/200 (medlem)

Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00

Med godt og vel 100 000 selde eksemplar, er juleplata «It’s snowing on my piano» ein gigantisk suksess inorsk jazz, og har seld jamt og trutt i femten år. Ver budd på vakre og neddempa versjonar av våre kjæraste julesongar, kontemplativt men samstundes fylt av detaljer for den vakne lyttar. Perfekt medisin for å blåsa vekk akutt julestress!


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.