Konsert

Bajazz: Buldreblues og blåsus

Oppstemt bluesrundtur med Good Time Charlie blues band
Dørene åpner kl. 13.00.
Konsertstart kl. 14.00.
Kr 50
Billettsalg ved inngangen

Buldreblues og blåsus er ein musikalsk og oppstemt bluesrundtur med Good Time Charlie. Konserten passar for vaksne, born, folk med sunnfjordsdialekt og med humoristisk sans. Publikum blir tatt med på ei inkluderande musikkreise der musikarar og publikum skal finne ut kva som er ”Blåsus” i musikken. Kva er det som skjer med oss når vi høyrer musikk og får lyst til å le, danse, hoppe og synge med.    

ARLE HJELMELAND sang, munnspel // STEINAR KARLSEN gitar, sang // EINAR OLSSON trommer, sang // MORTEN SKAGE bass, sang
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.