Teater

BIT Teatergarasjen: King Dom

King Dom er et gotisk og burlesk miniatyrslott med dukker og levende karakterer. Alt er råttent.

Vises 14. og 15. september.
Kl. 19.00.
Studio USF.
Kr. 220 / 110
Forsalg Billettservice.no
Billettsalg også ved inngangen.

Fra BIT Teatergarasjens programinfo:
I Eden Central, avslutningsforestillingen på METEOR 2011, viste Manah Depauw et ritual plassert midt i en fantasiforestilling av Eden i plast, en tett jungel av en science fiction-verden der karakterene legemliggjør sitt syn på vår kultur mens de kjemper om å bli menneskelige og siviliserte, og gjør alt de kan for å unnslippe det paradiset vi alle sies å lengte etter.

King Dom er et gotisk og burlesk miniatyrslott med dukker og levende karakterer. Alt er råttent. I en Game of Thrones-aktig tragedie hvor kongen og hans prinsesse ikke har noen grenser i sitt spill, har de drept de fleste av innbyggerne i sin grusomhet. Ved enden av sitt fråtseri er en kvalmende apati det eneste de sitter igjen med. Dekadansen siger inn i kroppene deres - de bryter sammen og blir monstre under sine skorper av skitt og lort. Ti år senere krever restene av kongedømmet en dag å få ta prinsesse Gertrude i nærmere øyesyn. Hun vaskes, og viser seg å være slående vakker bak sin rustning av skitt midt i all styggheten. Galskap har grepet dem og hennes skjønnhet fremstår som en fornærmelse mot det groteskes norm. King Dom spiller på to akser; det gode og onde, skjønt og stygt, i tragedien og farsen.

Konsept og tekst: Manah Depauw. 
Med: Manah Depauw. Dramaturgi: Pascale Petralia. 
Lysdesign: Giacomo Gorini. Kostymedesign: An Breugelmans, Manah Depauw. Scenografi: Manah Depauw, Raphael Rubbens. Lyddesign: Maarten Van Cauwenberghe. 
Praktikant: Ellen Decoodt. Produksjon: Margarita Production. Co-produksjon: Vooruit, Buda, BIT Teatergarasjen og Teaterhuset Avant Garden. Laget i: STUK, Vooruit & Buda. Med støtte fra: Vlaamse Overheid.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.