Konsert

Bergen Big Band med John Surman

Søndagmatiné med storbandjazz - John Surman er solist på saksofon

Billett kr 50, selges ved inngangen.
Dørene åpner kl. 14.00.
Konsert kl. 15.00

Dei populære matinékonsertene held fram på USF også i haust. Bergen Big Band spelar storbandjazz i alle variantar og med norske og internasjonale musikarar som gjestesolistar.

Saksofonisten John Surman er for veteran å rekne, med fartstid frå 1960-tallet. Her i Noreg kjenner vi han spesielt frå samarbeidet med Karin Krog dei siste åra.

Bergen Big Band (BBB) blei skipa i 1991 som ei vidareføring av Bergen Band. Olav Dale har vore musikalsk leiar for bandet i heile perioden. I 1995 gjorde BBB, Nattjazz og Vossa Jazz ein avtale om å gjera årlege prosjekt med bandet i ein treårsperiode. Samarbeidet har helde fram også etter denne treårsperioden.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.