Møte

Bergen Assembly symposium, dag 1.

I løpet av to intense dagers offentlig diskusjon granskes Bergen Assemblys historiske kontekst og samtidige situasjon.

Symposiet knyttet til Monday Begins on Saturday byr på innledende forelesninger, dialoger og paneldiskusjoner mellom prosjektets bidragsytere, og belyser bakgrunnen for og implikasjonene av utstillingen. I løpet av to intense dagers offentlig diskusjon granskes utstillingens historiske kontekst og samtidige situasjon.

31. august kl. 13 - 18: Forelesning av Jan Verwoert + dialoger og paneldiskusjoner

1. september 2013 kl. 12 - 18: Forelesninger av Renata Salecl og Oxana Timofeeva + dialoger og paneldiskusjoner

Deltakere: Will Bradley, Keti Chukhrov, Christian von Borries, Alice Creischer, Stephan Dillemuth, Cecilia Gelin, Inti Guerrero, Dmitry Gutov, Ane Hjort Guttu, Nataša Ilic, Anne Szefer Karlsen, Benedict Seymour.

Moderatorer: Ekaterina Degot & David Riff.

Det er gratis adgang for alle som har utstillingspass.

Les alt om Bergen Assembly - Monday begins on staurday her.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.