Konsert

Bajazz med Bergmund

Framifrå barnsleg bratsjist har med seg elektriske duppedittar, datamaskiner og ein dansar.

Dørene åpner kl 13.00
Konsertstart kl. 14.00.
Kr 50. Billetter selges ved inngangen.

Ein av Noregs mest framifrå bratsjistar og improvisatørar har for fyrste gong takka ja til å gjere ein av sine sagnomsuste konsertar på Bajazz. Godt hjulpen av elektroniske duppedittar, datamaskiner og den fantastiske danserinna Maja Naomi Furnes frå hovudstaden, vil Bergmund og bratsjen utfordre så vel som underhalde liten som stor i eit draumande og forførande musikkunivers. Det blir en ein gøyal konsert med bratsjfantasiar, elektronisk rytmelek, rockegitarlyd på bratsjen og Maja som danser alle kjenslene som Bergmund spiller.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.