Konsert

Atomic

Skandinavisk jazzsamvirke med høgt turtall

Billetter kr 200/160 (medlem)
Forsalg Billettservice.no
Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00

Når blåsarane med dei største lungene i skandinavisk jazz slår seg saman med verdas mest energiske rytmeseksjon veit vi at det er klart for konsert med Atomic igjen. Etter danninga i 1999 har bandet framstått som eit superband i ein ny skandinavisk generasjon, eventyrlystent og med utadvendt trøkk og groove.

Bandets åttande album kom tidlegare i år og har tittelen "There's a hole in the Mountain". Les og høyr på Jazzland sin nettstad. 

INGEBRIGT HÅKER FLATEN bass // PAAL NILSSEN-LOVE trommer, perkusjon // HÅVARD WIIK piano // FREDRIK LJUNGKVIST saksofonar, klarinett // MAGNUS BROO trompet


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.