Film

Akademiet Cinemateket: Regissør Jan Troell i samtale med Jan Erik Holst

Sveriges fremste nålevende regissør besøker Cinemateket og presenterer sin nye film "Dom over død mann" - dokumentaren om Torgny Segerstedt som utfordret Hitler

Torsdag 5. september kl. 20.00 i Cinemateket.
Kr 80 / gratis for medlemmer.
Billetter kjøpes ved inngangen.

Jan Troell står bak filmer som de episke Utvandrerne og Nybyggerne, to av svensk films største suksesser og Oscar-nominerte i flere kategorier.
Hans to første spillefilmer Her har du ditt liv og Ole Dole Doff har for lengst trådt inn i svensk films kanon, og sistnevnte vant Gullbjørnen i Berlin. Troells filmer har til sammen mottatt sju Oscar-nominasjoner og en bråte med Guldbaggar. Han er nå kinoaktuell med sin foreløpig siste film, Dom over død mann.

Vi er svært stolte over å få Troell på besøk til Cinemateket USF. Torsdag 5. september blir en helkveld i Jan Troells navn. Først vises Ole Dole Doff, og kl. 20.00 stiller Jan Troell i samtale med Jan Erik Holst, tidligere direktør ved Norsk filminstitutt. Kvelden avsluttes med premiere på Dom over død mann.

sw

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.